Facebook    Twitter
Your Choice Catering Rijswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Veraartlaan 92
2288 GM Rijswijk
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Purmerend - Bruiloften

Your Choice Catering Rijswijk vindt een bruiloft, net als iedereen, telkens weer speciaal. Je gaat tenslotte niet elke week naar de gemeenteambtenaar om je trouwgelofte af te leggen. In het huwelijk treden doen je een of twee keer in je leven en dan wil je dus dat alles op die dag perfect geregeld is. Onze mensen hebben ruim twintig jaar ervaring in het organiseren en cateren van bruiloften. Je kunt jouw trouwfeest dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij maken het mogelijk dat jullie alleen met elkaar en met jullie gasten bezig hoeven te zijn. Your Choice Catering Rijswijk belooft je alvast een trouwdag om nooit te vergeten!

Bruiloft - van bruidstaart tot uitgebreid diner

De ervaring en vakkennis waarover Your Choice Catering Rijswijk beschikt, zetten wij graag in om het bruidspaar alles uit handen te nemen. Jullie hebben namelijk al genoeg aan jullie hoofd. Met jullie gaan we gedetailleerd kijken naar wat jullie voor ogen staat bij de trouwfestiviteiten. Hebben jullie een burgerlijk huwelijk met daar achteraan een kerkelijke inzegening? Van bruidstaart tot uitgebreid diner, wij regelen het allemaal.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Persoonlijk overleg en duidelijke afspraken zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt op jullie grote dag. Als jullie kiezen voor een receptie, maken we een plan dat precies beschrijft hoeveel gasten jullie verwachten, welke hapjes jullie willen en hoe jullie de drank geregeld willen hebben. Of jullie nu kiezen voor een klein feestje met jullie intiemste vrienden of voor een sprankelend feest waar honderden gasten voor uitgenodigd zijn, dat maakt voor onze betrokkenheid en onze inzet niets uit. Jullie bruiloft wordt met Your Choice Catering Rijswijk echt jullie feestje!

Bruiloft - Jullie liefde bezegelen

Voor ons blijft een bruiloft meer dan zomaar een feestje, ook al zijn we inmiddels routiniers in de organisatie geworden. Die routine zetten wij graag in om van het moment dat jullie je liefde bezegelen, een feestelijke gebeurtenis te maken. Talloze bruidsparen gingen jullie voor, maar voor ons is elk bruidspaar bijzonder. Die persoonlijke betrokkenheid heeft ertoe geleid dat Your Choice Catering Rijswijk een goede naam heeft opgebouwd waar het de organisatie van bruiloften betreft. En die goede naam danken we vooral aan onze professionaliteit en onze vakkundige benadering. Vanaf de eerste afspraak tot en met de laatste gast die vertrekt, wij nemen jullie alle rompslomp uit handen. En de afwas na afloop? Ook die nemen we graag voor onze rekening!

Bruiloft - cadeautje van ons

Your Choice Catering Rijswijk heeft een groot netwerk opgebouwd in de trouwbranche. Dat betekent dat we niet alleen de culinaire zaakjes en de styling tot in de perfectie regelen, maar ook dat we jullie scherpe prijzen kunnen aanbieden. En zeg je niet alleen 'ja' tegen elkaar maar ook tegen ons? Dan bieden we jullie, jullie beide ouders en eventueel jullie getuigen een gratis proefdiner aan. Zo beleef je in aanloop naar jullie bruiloft alvast een super avond die je zou kunnen zien als generale repetitie voor de huwelijksdag zelf. Dat is een mooi begin van een lang en gelukkig getrouwd leven, dachten wij!

Bruiloft - waar gaat het gebeuren?

Your Choice Catering Rijswijk kan jullie een uitgebreide lijst met de mooiste trouwlocaties aanbieden. De contacten die wij hebben, maken het mogelijk om zowel de grote, sfeervolle kastelen aan te kunnen bieden als de meer intieme, romantische plekken. Aangezien de lijst met locaties dermate lang is dat wij niet alles op onze site kunnen laten zien, vragen we jullie om vooral contact met ons op te nemen als jullie een locatie willen die er niet bij staat. De kans is groot dat wij je in dat geval toch van dienst kunnen zijn.

Hebben jullie een trouwlocatie gevonden en willen jullie weten of deze op jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Bel ons dan meteen en je weet het gelijk. En is jouw trouwlocatie niet beschikbaar? Dan hebben wij in ons assortiment de nodige unieke en bijzondere alternatieven voor jullie.

Your Choice Catering Rijswijk denkt graag mee met jullie. Ons doel is namelijk om van jullie huwelijksdag een onvergetelijk event te maken. Bel ons gratis nummer
0800 4890 489 of stuur een contactformulier in. We nemen alle tijd voor jullie!