Facebook    Twitter
Your Choice Catering Rijswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Veraartlaan 92
2288 GM Rijswijk
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Rijswijk - Entertainment

Geen enkel feest of event is af zonder muziek en/of activiteiten. Voor het culinaire aspect bent u bij Your Choice Catering Rijswijk in goede handen, maar wist u al dat wij u ook van allerlei vormen van entertainment kunnen voorzien? Heeft u voor uw bruiloft een live band of een DJ nodig? Heeft uw bedrijfsfeest behoefte aan een geanimeerde spreker? Voor al dat soort zaken kunt u bij ons aankloppen. Lees rustig op onze site welke mogelijkheden er zijn en laat ons uw feest dat extra laagje glans geven met precies het juiste entertainment!

Sfeer en cachet met muziek en meer

Your Choice Catering Rijswijk heeft de beschikking over een groot aantal contacten in de entertainmentwereld. Dat maakt het mogelijk dat wij ieder verzoek op entertainmentgebied kunnen beantwoorden met een passend aanbod. Bovendien zijn wij in staat om iedere locatie om te vormen tot de feestlocatie die u wilt. Ieder thema en elke sfeer kunnen wij scheppen. Wilt u een skihut? Of toch liever een soort disco-tent? Of heeft u een ander idee? Wij zijn niet voor één gat te vangen, dat staat vast. Een goochelaar voor de kleintjes, een discoband of dansorkest voor de volwassenen en een DJ voor de jeugd. Met onze entertainment bijdrage maken we van uw zakelijk event of uw privé feest een bijzondere gebeurtenis, daar kunt u verzekerd van zijn.

Entertainment - aangepast aan uw budget

Zoals gezegd kan ons team u op elk gebied van dienst zijn. Van een funky blazersband tot een DJ die de meest moeilijke mensen nog aan het swingen krijgt. Heeft u een animatieteam nodig? Of een clown? Misschien wilt u uw personeelsleden trakteren op een smartlappenfestival? Your Choice Catering Rijswijk regelt niet alleen alles op entertainmentgebied zoals u dat graag wilt, wij houden bovendien rekening met uw portemonnee. Voor entertainment bent u bij ons heus geen kapitalen kwijt. Door ons grote netwerk zijn wij namelijk in staat om voor zeer scherpe tarieven te werken en daar laten wij onze klanten graag van meeprofiteren.

Mocht u vragen hebben, bel of mail ons. Onze offertes zijn vrijblijvend en onze adviezen verplichten u tot niets. We staan graag voor u klaar!

Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. U hoort zo snel mogelijk van ons.