Facebook    Twitter
Your Choice Catering Rijswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Veraartlaan 92
2288 GM Rijswijk
tel. 070 - 2629894

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Rijswijk - Bedrijfsfeesten

Heeft u een bedrijfsjubileum te vieren? Bestaat uw school of onderwijsinstelling tien of twintig jaar? Is uw onderneming toe aan een groter of nieuwer pand? Your Choice Catering Rijswijk kan ieder bedrijfsfeest dat u voor de boeg heeft, niet alleen van de lekkerste hapjes voorzien, maar ook van alle andere zaken. Your Choice Catering Rijswijk slaagt er altijd in om van uw bedrijfsfeest iets bijzonders te maken!

Bedrijfsfeest - tot in de puntjes geregeld

Your Choice Catering Rijswijk organiseert allerlei cateringconcepten voor elk denkbaar bedrijfsfeest. Van een gezellige barbecue tot en met een walking dinner en alles wat er tussen in zit, wij maken het waar. Ons geweldige team bestaat uit vakmensen die horeca in hun bloed hebben zitten. Ze bereiden niet alleen de smakelijkste hapjes, maar zijn ook zeer bedreven in het serveren en het opdienen van de gerechten. Your Choice Catering Rijswijk staat altijd pal voor maatwerk. Wilt u alleen een volledig verzorgd buffet? Dan is dat uiteraard zo geregeld! Wilt u daarnaast ook dat wij het entertainment en de aankleding van uw feestlocatie op ons nemen? Ook dat is geen enkel probleem! Your Choice Catering Rijswijk heeft al ruim twintig jaar ervaring in het opzetten van bedrijfsfeesten. In overleg met u maken van uw feest een daverend succes!

Bedrijfsfeest - altijd iets meer dan alleen een feest

Your Choice Catering Rijswijk gaat graag een stapje verder in haar dienstverlening. Flexibiliteit en maatwerk staan bij ons centraal. Bedrijfsfeesten door ons georganiseerd, zijn altijd iets meer dan alleen een feest. Your Choice Catering Rijswijk loopt graag een stapje harder, zowel in de organisatie als in de uitvoering. De meest populaire arrangementen voor bedrijfsfeesten zijn nog steeds onze uitgebreide buffetten. Maar al onze andere cateringconcepten zijn niet te versmaden. Wilt u eens iets anders dan het gebruikelijke proberen? Denk dan eens aan een walking dinner of een exclusieve haringparty. Wat u ook kiest, Your Choice Catering Rijswijk laat u niet in de steek. In onderling overleg met u maken we van uw bedrijfsevent iets aparts. U hoeft niet wakker te liggen over de vraag of wij alles wel goed geregeld hebben, want daar kunt u voor de volle 100% op vertrouwen!

Bedrijfsfeest - van eten tot entertainment en meer

Your Choice Catering Rijswijk heeft een aantal barbecue pakketten voor u samengesteld die ideaal zijn voor een bedrijfsfeest. Het mooie van onze barbecues is dat u het hele jaar van deze service kunt genieten bij ons! En wilt u een ander barbecue arrangement dan wij bieden? Dat is geen enkel probleem. U bepaalt op basis van uw gasten en uw budget welk barbecuepakket wij voor u bereiden. Een bedrijfsfeest is overigens ook een perfecte gelegenheid om uw gasten een walking dinner aan te bieden. Your Choice Catering Rijswijk serveert tijdens een walking dinner heerlijke gerechtjes terwijl u en uw gasten zich gewoon door het gezelschap kunnen bewegen. Ook een walking dinner kan geheel aangepast worden aan uw wensen voor wat betreft omvang en kosten. Kijk elders op onze site voor meer informatie over het walking dinner.

Bedrijfsfeest - warm welkom

Your Choice Catering Rijswijk denkt met u mee. Dat geldt ook voor de ontvangst en de afsluiting van uw bedrijfsfeest. Uw gasten horen gastvrij ontvangen te worden en dat betekent dat Your Choice Catering Rijswijk klaarstaat met een glaasje prosecco of een ander drankje. Wilt u bovendien dat uw bedrijfsfeest een extra feestelijk tintje krijgt? Dan rollen we de rode loper uit en laten we een ceremoniemeester de gasten introduceren. Het einde van uw bedrijfsfeest kan Your Choice Catering Rijswijk ook voor u regelen. Tegen de tijd dat het bedrijfsfeest afgelopen is, bestaat de mogelijkheid om officieel afscheid te nemen van uw gasten. Dat kan overigens ook op de manier gebeuren die u zelf bedenkt!

Meer info

Your Choice Catering Rijswijk is de aangewezen partner voor u bij de organisatie van uw bedrijfsfeest. Na afloop zorgen we ook dat alles weer netjes opgeruimd en schoon opgeleverd wordt.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden die wij hebben voor uw bedrijfsfeest. Niets is onmogelijk en een oplossing hebben we bij Your Choice Catering Rijswijk altijd!